De AKMO - hobby naailes ruimte wordt op dit moment gerenoveerd. Informatie aanvragen of inschrijven voor het nieuwe seizoen in de nieuwe lesruimte kan natuurlijk altijd.

De AKMO hobby naailes is een laagdrempelige manier om kennis te maken met de naaimachine. Het les seizoen loopt van oktober tot april op dinsdag middag van van 13:30 tot 15:30 uur. Tijdens de schoolvakanties vervallen de lessen.

Je kunt werken het AKMO systeem "Patroon op Maat" of met kant en klaar patronen. De kant en klaar patronen, stoffen, naaigereedschap en fournituren neem je zelf mee naar de lessen. Met de mallenset en de lesmap  "Patroon op Maat-Top" werk je op een voor jou gemaakte basis waarop je de gewenste modellen leert uitzetten. Geen patroontekenen maar ontwerpen

Werk je liever met de door jou aangeschafte kant en klaar patronen, dan wordt dit uitgeknipt en op jouw maten aangepast. De pasvorm zal echter minder goed zijn dan de resultaten van de patronen gemaakt op de mallenset op persoonlijke maten. 

De hobby naailes groepen bestaan uit maximaal vijf personen en worden begeleid door de  'AKMO Docenten In Opleiding'. Zij ronden hiermee hun stageperiode af. Bij deze lessen wordt je individueel begeleid.

Wil je graag worden uitgenodigd voor een vrijblijvend informatief gesprek neem dan contact met ons op: "Informatie hobbynaailes"